Palvelut
Olen täällä auttaakseni juuri sinua.

Verkkosivusto – Usein ensimmäinen kosketuspinta yritykseesi tai brändiisi

Verkkosivuston merkitys on korvaamaton. Se toimii sinun ja potentiaalisten asiakkaittesi väliaitana digitaalisessa maailmassa. Verkkosivustosi on kuin käyntikorttisi, joka on saatavilla ympäri vuorokauden.

Verkkosivuston suunnittelu ja sisältö ovat avainasemassa. Laadukas ja houkutteleva sivusto houkuttelee kävijöitä, pitää heidät kiinnostuneina ja ohjaa heidät haluttuihin toimiin. Siksi on tärkeää panostaa verkkosivuston suunnitteluun ja kehitykseen niin, että se täyttää liiketoimintatavoitteesi.

Tavoitteena on luoda sinulle houkutteleva, toimiva ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto, joka erottuu kilpailijoista ja auttaa sinua saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi.

Mitä voin tarjota sinulle:

 • Moderni ja responsiivinen design: Verkkosivustosi on visuaalisesti houkutteleva ja toimii saumattomasti eri laitteilla, olipa kyseessä sitten tietokone, älypuhelin tai tabletti.
 • Räätälöity ulkoasu: Suunnittelen verkkosivustosi tarpeidesi mukaan. Haluan ymmärtää brändisi, kohdeyleisösi ja tavoitteesi varmistaakseni, että sivusto edustaa parhaiten liiketoimintaasi.
 • Käyttäjäystävällisyys: Käyttäjäkokemus on tärkeää, ja verkkosivuston tulee herättää kävijän kiinnostus. Suunnittelen sivustosi niin, että kävijän on helppo navigoida ja löytää tarvitsemansa tieto nopeasti. Liidien ja yhteydenottojen kerääminen sivustolta onnistuu vaivattomasti.
 • Hakukoneystävällisyys: Huolehdin siitä, että sivustosi on optimoitu hakukoneille, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut helposti verkosta haluamillasi hakusanoilla.
 • Tuki ja ylläpito: En jätä sinua oman onnesi nojaan! Tarjoan jatkuvaa teknistä tukea ja ylläpitoa varmistaakseni, että sivustosi pysyy aina ajan tasalla ja toimii moitteettomasti. Mikäli haluat tehdä julkaisun jälkeen kauttani muutoksia sivustolle, niin näistä laskutetaan erikseen.

Luota pinkkiin!

Niin teen minäkin! Verkkosivustojen suunnittelu ei tarvitse olla tylsää tai perinteistä. Rakastan haasteita, ja tykkään luoda erottuvia ja näyttäviä verkkosivustoja, jotka erottuvat massasta.

Kun teen verkkosivuston, pyrin tekemään sen persoonalliseksi ja unohtumattomaksi. Käytän rohkeita värejä, ainutlaatuisia elementtejä ja luovia ratkaisuja, jotka saavat sivuston näyttämään yksilölliseltä ja houkuttelevalta. Haluan, että verkkosivustosi ei vain toimi tehokkaasti, vaan myös herättää tunteita ja jää vierailijoiden mieleen.

Vaikka pinkki ja räikeät värit miellyttävätkin, niin verkkosivustoprojektin aikana käytössäsi on jokainen värikartan väri, eikä projektin lopputuloksen tarvitse olla räikeä värimaailmaltaan. Tehdään yhdessä verkkosivustostasi juuri sinun liiketoimintasi näköiset.

Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme yhdessä tehdä verkkosivustostasi juuri sinun silmääsi miellyttävän, erottuvan ja unohtumattoman!

Tietosuojaseloste

Maailma muuttuu, niin myös verkkosivusto

Verkkosivuston muutostyöt ovat avainasemassa pitämään sivustosi ajan tasalla, houkuttelevana ja toimivana. Oli tarpeen sitten pienet päivitykset tai suuremmat muutokset, olen täällä auttaakseni varmistamaan, että verkkosivustosi vastaa aina liiketoimintaasi ja kävijöidesi odotuksia.

Alla muutama esimerkki verkkosivuston pienemmistä töistä:

 1. Sisällön päivitys: Haluatko päivittää sivustosi sisältöä, kuten tekstejä, kuvia tai uutisia? Voin hoitaa sen nopeasti puolestasi.
 2. Toiminnallisuuden parantaminen: Jos sivustosi tarvitsee uusia ominaisuuksia tai toiminnallisuuksia, voin kehittää niitä tarpeidesi mukaan.
 3. Responsiivinen suunnittelu: Varmistan, että sivustosi toimii moitteettomasti eri laitteilla, mukaan lukien älypuhelimet ja tabletit.
 4. Hakukoneoptimointi (SEO): Parannan sivustosi hakukoneystävällisyyttä ja autan sinua näkymään paremmin hakutuloksissa. Kysy lisää eri SEO-palveluista!
 5. Sivustosi turvallisuus ja tietoturva: Sivustosi tietoturva on ensiarvoisen tärkeää. Voin esimerkiksi auttaa evästebannerien, sekä tietosuojaselosteiden kanssa.

Muutokset toteutetaan sujuvasti, nopealla aikataululla ja mahdollisimman vähillä häiriöillä. Ota yhteyttä, ja kerro missä muutoksissa voin olla avuksi!

Sähköpostipalvelut – Toimiiko yrityksesi sähköposti ongelmitta?

Sähköposti on liiketoiminnan sydän, ja sen toimivuus on elintärkeää. Mutta toimiiko yrityksesi sähköposti aina luotettavasti ja tehokkaasti? Jos kohtaat ongelmia sähköpostipalvelusi kanssa, et ole yksin. Mutta me olen täällä auttamassa!

 1. Sähköpostin käyttöönotto ja konfigurointi: Autan sinua asentamaan ja konfiguroimaan sähköpostipalvelun, joka sopii tarpeisiisi.
 2. Käyttäjätuki: Tarjoan teknistä tukea sähköpostin käyttöön liittyen, jotta käyttö sujuisi ongelmitta.
 3. Turvallisuus ja tietoturva: Mikäli sähköpostisi on joutunut hakkeroinnin kohteeksi, voin auttaa sähköpostin palauttamisessa normaaliksi.
 4. Sähköpostiviestien siirto: Mikäli vaihdat sähköpostipalvelusta toiseen, niin saatat myös haluta siirtää entiset viestit uuteen palveluun. Voin auttaa tässä!

Ota yhteyttä, niin autan sinua varmistamaan, että yrityksesi sähköposti tai sähköpostipalvelun siirto sujuu aina sulavasti ja luotettavasti.